BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

Сезонни риби

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Сезонни риби on Съб 1 Сеп 2018 - 21:50

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Хей, дайте да се подсещаме за сезонните риби, че аз вечно ги забравям... <img src=" longdesc="79" /> Случааааайно може да забележа, че нещо е сезонно – чак след като го хвана. Стефи, гледам, че ги следиш. Моля ти се, пускай по един ред за тъпите като мене – да кажеш, че нещо се е събудило. И ако има нещо интересно за него, пак така.
Аз едно южноамериканско нещо-си в задните дворове случайно го хванах, два дена преди да заспи и тогава видях, че е сезонно.
И сребърния шаран не бях забелязала, че е до края на септември.
За рибето-мандарин, което е активно до края на септември, в коментарите на играчите двама души пишат, че се лови най-лесно от платформата, от лявата ѝ страна, в тъмносинята част. Аз днес точно там го хванах с десетина хвърляния, а инак му се мъча от дни. С Кофата обаче го хванах съвсем случайно, от първо мятане, от плажа – пак вляво от кея.

Коментари на играчи има в индекса на рибите на чешкия сайт, в последната колона, където е информацията за цени, размери и подобни. Не за всички риби има коментари. За които има, то си пише: 2 comments, 5 comments и пр. Тоя вътрешен линк води до таблиците с подробната информация за рибите и под тях са коментарите. Те обикновено са кой кога е хванал рибето или колко голямо рибе е хванал. То това не е интересно. Но понякога има и по нещо полезно. Има и корекции на цени, които модераторите никак не бързат да нанесат в официалната информация. За рубиненото конче от острова имаше корекция от близо 500 пари, която я нанесоха след два месеца, а и сега има поне две дребни корекции, които още не са нанесени и цената му всъщност е 748 последно известно, а не 742.

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите