BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

Мисиите на Сам

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Мисиите на Сам on Чет 31 Авг 2017 - 3:26

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Мисиите са константна величина – винаги 3. Щом изпълните една мисия, тя незабавно се заменя от друга. Не можете да пренебрегвате и отказвате мисии, затова натискайте зеленото копченце „Приемам“ (Accept) веднага, щом се появи нова мисия. Ако не го натиснете, рискувате да я изпълните случайно и между другото, без да ви даде награда и да ви се махне от главата.
Когато изпълните една мисия, наградата не ви се добавя автоматично към инвентара или сметката. Трябва да натиснете оранжевото копченце „Прибери“ (Collect), което ще видите под наградата.
Важно! Случва се да пропуснете да си вземете наградата, особено когато прозорецът за изпълнена мисия ви изскочи насред нещо важно и напрегнато, което вършите. Не се отчайвайте – наградата не е загубена. Има едно оранжево копче „Разгледай изпълнените“ (View completed). Натиснете го и то ще ви покаже в обратен ред всички мисии, които сте изпълнили дотук. Ако не сте си прибрали наградата от някоя мисия, опцията „Прибери“ още си стои под нея и можете да си вземете това, което ви се полага.
Списък на мисиите в играта
Не са в реда, в който ще ви се появят – намерих различни списъци и играчите явно са следвали реда, в който са ги изпълнявали. Затова ги подредих по тип и по възходяща сложност. В играта се редуват сложни и прости мисии. Понякога със седмици няма движение, защото са ви се събрали три трудни задачи. Като пробиете с една от тях, почват да се редят прости, дори такива, които междувременно сте изпълнили и трябва само да ги приемете и да си приберете наградите.

Отваряйте теми за мисиите в раздела „Дискусии“. Споделяйте как сте изпълнили някоя сложна мисия с лекота и какво препоръчвате. Споделяйте и грешките си.
Kotka

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите