BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

Мебелите от фабриката

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Мебелите от фабриката on Сря 23 Авг 2017 - 18:49

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Здравейте, мили другарчета!

Мебелите, които получаваме през ден от фабриката за мебели в пустинята, са части от специални, много ценни колекции. Всяка колекция отваря риба във ваната на фабриката. Рибата е отключена само докато всички мебели от колекцията са у вас - в дома ви, или в килера ви. Ако подарим или продадем някоя вещ, колекцията се разваля и рибата се заключва отново.
Някои от мебелите са обикновени, други са по-специални, редки, епични или легендарни. Във Fishao.wiki има списък на мебелите от всички колекции и редкостта им. Исках да сложа линк, но се оказва, че нямам правомощия.

В раздела "форум" ще отворя тема за тези мебели, в която да имаме информация кой какво има в излишък и може да го размени.

Съществува и практика за даване назаем на изключително редките мебели, за да може някой да си отключи рибата и да си я хване за протокола. След това връща взетата назаем вещ на притежателя ѝ, за да не му разваля колекцията. Ако имаме информация кой с какво разполага, можем да си разменяме повтарящи се мебели или да си ги даваме назаем.

Вижте профила на потребителя

2 Re: Мебелите от фабриката on Сря 23 Авг 2017 - 19:21

NaikiS

avatar
Рибарче
Рибарче
След седмия ден на регистрация на профила може да се вкарват външни връзки поне така ми изписа на мен

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите