BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

Как да събираме костите бързо и лесно

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

NaikiS

avatar
Рибарче
Рибарче
Днес имах мисия събиране на кости. Това си е голямо обикаляне по всичките области и всички кътчета около водата  което започва да става леко досадно. Чудих се как да  си улесня задачата и да не се щурам като халтав из цялата игра . Та ми хрумна да пробвам метода на котето за събирането на жълтиците. Аз лично си намалих на 25 %  и само сменях областите  с един поглед виждаш цялата област и минавашна следващата  - бързо и лесно . Имах леки съмнения дали ще се виждат костите при това мащабиране но се виждаха добре  даже и в Сибир в/у леда . За минимално време се справих със задачата .Проблем май би бил когато коста е леко подадена под някоя палма  или е закрита изцяло  обикновенно това е в Рио тогава там се изисква по щателно проверване и мушкане и ръчкане под всяка палма.  
Nike

Вижте профила на потребителя

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Ехеееее, Стефи отдавна обяви, че се виждат кокалите при намаление на 33%. И аз, кат ги търся, първо оглеждам откритите зони - езерата, планината, Томбани, Акваяма, пристанището, Сибир, плажа... с надеждата да ги събера всичките там. Е, поне повечето, ако може... Чак накрая почвам да ръчкам из пустинята, Маршвил и, недай си боже, Рио.
Обаче, понякога някой кокал никъде го няма, колкото и да ръчкаш и да се завираш. И изниква чак след време, Стефи мисли, че като смениш сървъра или презаредиш играта.
И има едни кокали-призраци, които се появяват пред клуба в Езерната област при намаление – да си знаеш. Виждат се ясно три кокала, ама като се затичаш да ги вземеш - нямааааа!
Даже мидички се виждат прилично при 33% и като кацнеш на плажа, виждаш накъде са повече, та хукваш първо натам да обереш.

Вижте профила на потребителя

NaikiS

avatar
Рибарче
Рибарче
To  хубаво, че е обявила само не знам защо съм пропуснал да го
видя това. нямаше да се мъча толкова време като грешен  дявол Smile  Да щях да пиша за тези призраци.

Вижте профила на потребителя

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Ми тя май не го е споменала във форума, затва си го пропуснал и си се мъчил. Сигурно ми е писала в играта, че кокалите се виждат прилично при намаление и – толкоз. Скарай ѝ се... 1139

Вижте профила на потребителя

NaikiS

avatar
Рибарче
Рибарче
Ами това беше идеята на форума да се събира инфот на едно място  мигач  да няма някой забравен и всеки да може да прочете  8-|  който се вълнува де  .


Nike

Вижте профила на потребителя

Стефка


Рибарче
Рибарче
Ох ами може да съм забравила тук да го напиша, аз така си събирам костите на 33% после ако има някой скрит по-щателна проверка, но се случва последната кост да я няма никъде и ненадейно се появява след час или два на място където 100% съм минала и съм гледала и не е имало кост, просто се появява, но не знам и аз кога и къде, не съм забелязала точно как става, но вече не се тревожа ако ми я няма последната кост, знам че ще се появи и не се навирам като идиот под всяко дърво и област, щото е изнервящо

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите