BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

Какво не знаем за еликсирите

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Така наречените еликсири / отвари / попари /шашми и пр. са много спорна работа. Почти всички сме убедени, че са плацебо.
Това, което може и да не знаем за тях е, че са бомба със закъснител: започат да действат по-късно, но действат и след съобщението, че са свършили.
Миналата седмица се оплаквах на един византиец в нашия клуб, че лилавото шише никаква работа не върши и за 15 минути хванах една опаха, две акули, едно сребърно коланче и... седемдесет и седем дракончета! Пък той ми каза, да не спирам да ловя след като им изтече срока на годност; и да не бързам да сипвам следващата. Действали поне още пет-десет минути, ама за сметка на това, в началото, докато загреят... ти се струва, че никаква работа не вършат.
Ми те, май, по 15 минути си загряват. мигач  Снощи, като се вързах да напускам попарите за искрящи рибки, първо спирах да ловя, щом изтече времето – омръзваше ми и не бях сигурна дали ще продължавам въобще да се занимавам с тая работа. С първото шише хванах една искряща рибка, с второто – нито една!
После, като реших да ги изхвърля всичките (щом съм почнала), взех да изчаквам – да си довърша тестото и да взема ново, преди да пусна следващата попара. И – о, чудо! Искрящи рибки! Даже по две една след друга! Сетих се за византиеца и взех да ги дебна. Нямаше грешка. Най-много искрящи рибки хванах МЕЖДУ две попари. И около 15 минути след като пуснах последната.
И с късметлийските ми се е случвало да хвана нещо свястно чак СЛЕД като изтече времето на попарата. Ама обикновено ги пускам в последния момент – за последните седем минути на сала или в Сибири – и не съм имала много възможности да им изпитам закъснялото въздействие.
Понаблюдавайте ги и вие, за да установим дали наистина е някаква закономерност или снощи е било просто случайност.

Вижте профила на потребителя

vese11


Аджамия рибарче
Аджамия рибарче
Аз съм убеден привърженик на елексирите и при две състезания са ми помагали ,определено имат дейстие и след като изтекат минутките им Smile

Вижте профила на потребителя

Стефка


Рибарче
Рибарче
Хммммм аз още не съм убедена че тия сини и лилави шишета вършат някаква работа, но днес случайно открих едно шише дето върши чудна работа, метода още не е доказан Very Happy
Дойде ми една приятелка на гости и да не е на голо кафе, налях по малко вишнев ликьор и като си замина приятелката реших да се пробвам да хвана една рибка от дневната мисия на Васко, лелеее такова чудо невиждано, една риба с 5* я хванах 2 пъти едно след друго.
Опасявам се, че ако трябва да се пие на всеки 15 мин. ще имам ужасно главоболие обаче и не знам колко точно трае ефекта Laughing Laughing Laughing

Вижте профила на потребителя

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Голям смях

Вижте профила на потребителя

NaikiS

avatar
Рибарче
Рибарче
Това е хубаво Smile Само трябва да измослим как да омагьосам сла 10 минути преди да се лови на него Smile май трябва още като се качим преди да отплаваме Smile имаше някакви минути на изчакване там Smile

Вижте профила на потребителя

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Пускай си попарата – от малките, седем и половина минути – веднага щом тръгне, а не както аз правех, накрая, та кешки го хвана и без попара и ми се размине разточителството.

Вижте профила на потребителя

NaikiS

avatar
Рибарче
Рибарче
Ахам май така ще се процедира Smile

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите