BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

Най-рядкото и скъпо рибе - Devil's Hole Pupfish

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Днес си хванах едно такова рибе за мисията "Хвани риба 5*"!!! :dance3

Това рибе живее в задните дворове, дребно е, няколко сантиметра само, и еде зарзават само. Струва 3749 пари и предполагам, че който го хване се превръща в призрак и започва да обикаля рибния пазар като каката с розовата коса, в очакване на прилична цена.
Не би трябвало да е сложно за ловене, но малко хора го имат, защото е много скъпо и проклето за въдене - 1% успеваемост и 9000 банкноти. Гледах един клип, на който бяха увековечили излюпването и хващането на такова рибе. На информационния прозорец пишеше 16% успеваемост, т.е. човекът беше пробвал да го завъди вече 15 пъти.
Как да си намерите приятел с такова рибе?
Най-добре е да имате приятел с всичките 82 риби, такъв приятел има и това. В такъв двор, обаче ловите всичко друго, но не и това! Аз там го хванах, де - с късметлийска попара х4 и доста бързо.
Ако нямате такъв приятел, можете да си търсите целенасочено някого и да му направите предложение. Човек, който го има, трябва да има наистина много точки за дома - не стотици хиляди, а поне милион и половина. Само то носи на дома 900000 точки.
Аз си ловя такива приятели в клуба. Следя дневника на клуба и като видя някой номад – от тия, дето идват за по един ден или час да половят в нашия вир, а после изчезват – веднага му проверявам профила. Ако има милиони точки за дома, пращам му покана, преди да се е изпарил. И, за всеки случай, му пиша мило писъмце за добре дошъл в нашия клуб – та да не му хрумне да ме отсвири. Така съм си хванала няколко с пълен заден двор. А един го познах, че има такова рибе чак като влязох у дома му и видях, че с трън да завъртиш, няма какво да закачиш – пък има над милион и половина точки.
Инак пълните задни дворове не са най-добрата опция за редовно ловене. Има големи зверове, които едат въдици и влакна, а има и гупи и шкембари (аз им викам така, де – не знам как се казват иначе), които се пречкат навсякъде. Но като търсите нещо определено, не е зле да имате такъв приятел, ако нещото го няма в дворовете на Вени и Стефи, например, и не знаете къде го има.
А животинчето си е съвсем реално съществуващо – гледах филм за него. Обитава една дупка (Дяволската дупка) в някаква пустиня в Невада и доскоро от него е имало само няколко десетки екземпляра. Сега екип от учени и водолази-преброители непрекъснато следят популацията му и го хранят със специална манджа, та май има вече над сто.

За това животинче зех стоманена въдица - споменавахме я някъде. Яка е, 400 см, ама има само 100 хвърляния. И то, ако се вярва на прозорчето, дето пише колко хвърляния ви остават. Инак, в информацията отдолу пише, че е за 50.

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите