BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

За мисиите с турнири

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 2 от 3]

26 Re: За мисиите с турнири on Пон 25 Дек 2017 - 16:35

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Хъм - за предварителното пускане на разните магии... Едва ли се случва всеки ден, ама... вече имам резерви.
Днес отидох с Кофата на турнир да диря гар...  dirol
Първо, чаках да видя дали ще се съберат хора за турнир навръх Коледа, когато се предполага народът да еде и да пие,  :beer2  а не да се занимава с игри. И, понеже съм тъпа, съм отворила прозореца за турнири, гледам – един човек само и се взирам в цифричката, в очакване да станат повече... <img src=" longdesc="79" /> Таймерът си цъка. Ма как да ги видя дали са повече, ако не презаредя?  .  Смислям се, презареждам прозореца и виждам – вече са четирима. Пускам часовник и късметлийска попара 2, щото остава по-малко от минута. И като се започва едно зареждане на страница...   8-|  Процент по процент... поне три-четири минути... .  Влязох директно на турнира, без потвърждение и без церемонии, ама като влязох, другите вече излизаха...  :'(
Пък нямаше никакви признаци да ми е лоша интернет връзката преди това – никакъв лаг, никакъв джърк. :dntknw

Е, имах десет минути магии и тръгнах да си ловя рибата за дневните и да хвана поне някое и друго четиризвездно рибе за клубния турнир. Хванах таман четири четиризвездни почти едно след друго – ама след като ми свърши късметлийската попара... :angel Поредна демонстрация, че има ефект, ама не навреме.  .
Таааа... има си рискове влизането в последния момент и в пълна бойна готовност...  Kotka

Вижте профила на потребителя

27 Re: За мисиите с турнири on Пон 25 Дек 2017 - 22:04

Стефка


Рибарче
Рибарче
ама то това твоето върха на каръщината ...... аз си влезнах както си трябва секунди преди да започне екшъна, така че се състезавах от самото начало и наравно с другите, ама пак едно маце извади късмет да мине финша преди мен, скоро няма да се напъвам - нагърмях една шапка с часовници и свършиха вече ...... а за Гар и без попара съм го хващала с бял и син радар и часовник, ама нямам мисия, пртосто ми се лепи да ми се пречка и той из краката Very Happy но явно много хора чакат да скочат двама и да влезнат в пълна бойна готовност, защото в началото няма кандидат и всички се мятат накрая Wink

Вижте профила на потребителя

28 Re: За мисиите с турнири on Нед 4 Фев 2018 - 4:57

Стефка


Рибарче
Рибарче
Мисля че напипах как се печели турнира с триковете - стръв ларви, въдица проста (може и голяма, за всеки случай ако няма риба наблизко да си замяташ където има), бял радар и часовник
спечелих 6 турнира на ниво до 75, за високите нива нямам монети да пробвам схемата за момента.
Ще огледам и другите турнири, но май там рибите са големички и то като ти избяга някоя и друга и си аут.
Успеха не е 100% - но да кажем че от 3 опита 2 успешни е приличен % на успех, 100% гаранция нема, ако има не ми е известна Shocked

Вижте профила на потребителя

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
В турнира за мурени трябва да се хванат различни видове мурени. Те са общо 18 и имат обособени свърталища. Аз проучих индекса за рибите, преди да се пусна с Кофата да го пробвам, а после проучих и хрониките на Кротушко, който се е явявал няколко пъти и си е записвал прилежно какво и къде е хващал, както и по какъв маршрут. За да се спечели, трябва човек да докопа поне 11-12 вида.

Щом хванем някоя риба, трябва веднага да сменим или мястото за ловене, или стръвта, за да хванем друг вид. Затова играчите търчат напред-назад като бесни. Вариантите са два: първият – клечим на едно място и сменяме всички възможни за там видове стръв, после се местим; вторият – обикаляме с една и съща стръв от място на място. Не е ясно кое е по-ефективно. Мисля, че се решава на момента, според ситуацията. Ако на дадено място кълве добре, стоим си там и сменяме стръв; като не ще да кълве някъде – тичаме бързо на друго място. Когато аз се явих, нямах късмет с две от ключовите места и нищо не ми кълвеше там, т.е. нямаше смисъл да вися и да губя време.

Обобщената картинка на местата, обитавани от най-много видове, както и на стръвта за тях, е следната (трябва добре да я познаваме, преди да влезем да играем в този турнир – аз си бях направила бележчица и си я поглеждах):


  • отвън, в левия горен ъгъл – риба, месо, примамки – 8 вида – дълга силна въдица;


  • отвън, пред потъналия кораб – риба, месо, примамки, насекоми – 7 вида – средна въдица;


  • отвън, пред островчето – риба, месо, примамки, насекоми – 7 вида – средна въдица;


  • вътре – риба, насекоми, кука – 6 вида – средна въдица.


Трябват часовник и късметлийска попара. Не съм сигурна, че е нужен радар, защото при всички случаи трябва да се лови на определените места. Ако се използва радар, белият ще е по-удачен от синия, тъй като дава повече кръгчета.

С часовник успях да метна около 75 пъти, като имате предвид, че не съм от най-пъргавите. Най-сладко си похапваха риба. Насекоми също хапнаха, но примамки и кука не им минаваха. На месото също се назлъндисваха. Но трябва да се пробва всичко. Куката във вътрешния басейн може би е излишно губене на време, само два вида кълват на кука, а единият е медузестото нещо, което е и сезонно отгоре на всичкото. Ако левият горен ъгъл не работи, може да се пробва по други места и ъгли отвън. Има пет вида, които кълват навсякъде отвън и два-три, които кълват и по други ъгли. Но това е излишно разпиляване и е само за в краен случай. Тези, които живеят пред кораба и островчето, другаде ги няма. Те са два вида пред корабчето и два – пред островчето. На мен точно там не ми кълвеше нищо и ги прежалих, за да имам време за останалите места.

Следващото ми явяване на такъв турнир ще е чак когато се сдобия с дълга и яка въдица.

Вижте профила на потребителя

30 Re: За мисиите с турнири on Нед 22 Юли 2018 - 3:49

Стефка


Рибарче
Рибарче
Пуснах се и аз на морените, успях да се докопам до 3-то място с 9 вида риби, 2-рия също имаше 9 вида, а първия 11 ......... трябваше да си пусна часовник, ама аз не пуснах и много бавно кълвеше пущината, иначе бяха само 6 участници и имах добри шансове. Коте каква попара им пусна на тези, аз пробвах със синята, може би щеше да е полезно да имам и радар, ама нямам ..... и не знам какъв вид примамки иска, моите нещо не му допаднаха, загубих и малко време с голата кука, но копнах поне тази дето е 3* за тази дето е 5* ми се струва, че ще трябва отделно да се ходи, то ще ми изяде всичките 15 мин. тази пущина хахахха Very Happy

Вижте профила на потребителя

31 Re: За мисиите с турнири on Нед 22 Юли 2018 - 4:10

Стефка


Рибарче
Рибарче
http://prntscr.com/k9eusl

cheers
равносметката до тук е - похарчени 22 монети, от които ми върна 11, 5 за 3-тото място и 6 за първото и това при положение че си имах часовник, купих си за 5 парички ларви, за 5 спинер, за 2 синьо шише и 10 за вход.
Успях да спечеля езерския маратон, сигурно се дължи, на това че бяхме само 3-ма участници от които единия много заблуден, на средата на състезанието ме пита каква стръв и аз нали съм си любезна реших да му кажа, то пък клавиатурата на БГ ....... в крайна сметка успях да му отговоря и да спечеля, големи мъници лових аааа ужас, само една риба 200+, ако имаше повече участници трудно щях да издрапам, веднъж да се отърва от мисията с турнирите ......... на езерския маратон, който спечелих ползвах риба и спинер и часовник, на морените ми казаха че става само със синьо шише, обаче не стана, мисля че или трябва да ползвам часовник или да попадна на по-заблудени играчи от мен (а може и лилаво шише - чакам Котето да каже каква попарка е ползвала) ........ пак ще се пробвам.

аз си запомних стръвта така:
1) по средата - РИК (риба, инсекти, кука)
2) под кораба - РИ (риба и инсекти)
3) лагуната - РИМ (риба, инсекти, месо)
4) горе в ляво ПРИМ (примамки, риба, инсекти и месо)
5) навсякъде отвън, същото като 4 - не е толкова сложно за помнене, като го свържеш с думи Wink без да искам забелязах, че първите букви на стръвта образуват думички и те така няма да забравя къде каква стръв да ползвам

Вижте профила на потребителя

32 Re: За мисиите с турнири on Нед 22 Юли 2018 - 17:44

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
:clapping
Много добре си го измислила това с думичките! мигач

Не знам какви примамки харесват, гадовете. На мен също не ми се връзваха на примамки. Казвали са ми, че всички примамки са еднакви и няма значение модела и марката; аз също не съм забелязвала при другите риби да има някаква разлика дали пущам тирбушончета, таралежчета или нещо друго.

А за попара - хич не помня какво шише им сипах. Най-вероятно е било синьо, понеже се пуснах ей така, за тест-драйв. Изобщо не съм сигурна, че лилавото шише работи по-различно. Все ми се струва, че просто е 15 минути, а не 7. И никога не съм хващала с него нещо особено интересно. Обаче часовникът си е задължителен - инак трябва много време, особено за ъглите.

Вижте профила на потребителя

33 Re: За мисиите с турнири on Нед 22 Юли 2018 - 20:30

Стефка


Рибарче
Рибарче
Има значение видът примамки, на мен така ми казаха, а аз умницата си натрясках всички видове примамки да не ми се пречкат из инвентара и си оставих само най-калпавите че бяха и все още са много - над 20 хил, та за назидание си купих за 5 монети да ми дойде акълът.
Забравих да напиша най-важното:
1) най-лесни за печелене са турнирите с морените и езерския маратон
2) трябва да се играе късно вечер или рано сутрин, когато няма много участници

Аз като за първи път малко шаш и паника, но ще огледам кои 9 вида съм хванала и кои не и ще си направя равносметка къде съм сбъркала, и на мен ми казаха синьо шише, ама те 50% от морените са 4 и 5* и ще пробвам някой тур с лилаво, хващат си се те коте най-добре рибоци с 4 и 5* с лилавия елексир, лошото е, че гаранция Франция, някой път и филийка с мед и масло да сипеш в езерото като няма - няма.

Вижте профила на потребителя

34 Re: За мисиите с турнири on Пон 23 Юли 2018 - 16:38

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Хъм, земи напиши някъде какво знаеш за примамките, моля. Най-добре в отделна тема, че да се вижда отдалече. Кои са най-калпавите, според тебе?
А, да не речеш ся, че и за насекомите има значение кво им сервираме и как е сготвено?

И аз докарах ено трето място – на турнира на кораб :dance3
Нещо като 9 или 10 души имаше и се с ниво над 200, та съм много горда със себе си. Трее задължително бустер за точки опит х4, пък те са много кът... И часовник. Радар не трябва, защото винаги има кой да пусне и просто отиваш там, където е народът. Не знам защо, ама нещо ми бавеше – не кълвенето, а хвърлянето и затварянето на прозореца с уловената риба. Извън турнира – и преди това, и след това – всичко си беше нормално. На самия турнир имах някакъв лаг и въобще не очаквах да се класирам. Сега ще дебна петнайсетте риби някъде призори, когато в играта има само двеста сънени играчи.

Вижте профила на потребителя

35 Re: За мисиите с турнири on Сря 25 Юли 2018 - 22:19

Стефка


Рибарче
Рибарче
То лошото че по туй време и на мен ми се спи - миналата вечер хванах магични 15 така си останаха до края само 2-ма, ако не умиргах за сън щях да се пусна, ако не спечеля поне да пробвам за ГАР, обаче ми се спеше и ги оставих да им върне парите. Коте нищо не знам аз ...... само за турнира на езерото ми казаха спинера от 5 монети, че онези рибоци с 3* го обичали а те са основните на турнира, обаче на мен на този спинер ми цъкаха и доста с 2* едни дребосъци мани мани, та си минах пак на рибка, а веднъж цъках на едно състезание за едни риби с 1* от този турнир кой ще хване най-много и аз си пуснах жабенцата, че имам безумно много от тях и много налових, класирах се на 3-то или 4-то място и спечелих 13 монети, а на самото състезание бях на предпоследно място.  Така че гаранция имат предпочитания рибите, но няма шанс да запомня коя риба какъв вид харесва ша ги ***


Имам подробни инструкции за морените:

малко ми беше неудобно да питам децата, ама те пък отзивчиви, леля им като се класира на 3-то място и ми дадоха подробни инструкции като на .........

https://prnt.sc/kazrib

превод в ефир (криво-ляво, все пак не съм учила Сръбски никога и никъде)

по средата хващаш на риба една със 1* и една със 2*, пускаш синьо шише и ловиш на кука 3* и после на инсекти 3*
отиваш горе на лодката и хващаш на инсекти 2 риби 3* ..... дъра бъра имената на рибите и после има там още 2 със 2* които може и на риба и на инсекти .......... имената на рибите няма да ги пиша, гледайте си ги
отиваш долу на лагуната и хващаш една със 3* на риба и после неможе да ловиш на риба, а взимаш месо и чакаш за 4* ако хванеш fangthoot moray продължаваш там, ако хванеш Painted отиваш малко по-нагоре има като малка кривина, тук имаш на риба или инсекти 4* leopard moray
после отиваш още нагоре на върхът на басейна ловиш на примамки - имаш 4*

Винаги хващай първо тези 11 и после търси fangthoot или тази на примамки или ако удари 5* тя се лови навсякъде и на всичко освен билки, хляб и месо, обаче я няма в басейна по средата


няма нужда от часовник, може да се използва разбира се, но много се ускъпява и е излишно, като добия храброст ще го тествам.

п.п. Еми беше писала нещо във фейса за турнира на лодките че бави, ако нямаш мощен комп и бърз интернет - няма да е лошо и тук да го напише, че ме мързи да ровя из фейсбук историята
а напитка за щастие ползва ли и каква? ами те тези за точки опит х4 са скъпи и не ги дава от дневни, а от колелото за цяла година връткане ми е дало само веднъж, та малко скъпо ще ми дойде да се мъча да го печеля този турнир Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя

36 Re: За мисиите с турнири on Чет 26 Юли 2018 - 1:19

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
А стига бе! Засърбяха ме и мустаците и опашката от тия инструкции...  :-[  Тва и посмъртно няма да успея да го изпълня, даже и чертеж да си направя. А какво значи „по средата“?
За примамките все си мисля, че просто си имала късмет с някакви рибета по някое време и ти се струва само, че са ти се връзвали на определени примамки... Но то не вреди де, да се използват наблюденията ти – примамки дал господ секакви в долапа ми.
В турнира на кораба пуснах синьо шише. Мисля си, че може да се подкрепи и с попарка за лъскави рибки. Една-две лъскавки да пипнеш, при учетворени точки си е кяр. Ма тва чак ся се сещам. А четворния бустер за точки си е проблем, но без него нищо не става. Те тия риби на тоз турнир са с много ниски точки – даже и редките. И сичките играчи явно играят с такъв бустер. Аз предишния път го играх с х2 и бях на светлинни години подир останалите.

Вижте профила на потребителя

37 Re: За мисиите с турнири on Чет 26 Юли 2018 - 3:26

Стефка


Рибарче
Рибарче
http://prntscr.com/kb360i
абе справих си се отлично аз по тези инструкции, ама кофти късмет - пак ще се бухам там - ма не мое да давам аз 12 пари за бустер, па догодина по туй време колелото ако благоволи мое ми пусне пак хахха, като се замогна с монети ще го мисля, сега ми трябват за много работи а Херб се прай на Хербераст от известно време и ходи само в томбани и пустинятя, яде ми 10 червея минимум за 2 пари, а инсекти от дневни дава само на мъниците, кака им да се оправя хахахха

ами как каво значи - това басейнче в средата на осторва Мяуууу
пуснах си часовник, ама май следващия път само синьо шишенце ще е, първия път 3-то, място, сега 2-ро начи следва 1-во Wink

Вижте профила на потребителя

38 Re: За мисиите с турнири on Нед 29 Юли 2018 - 2:44

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
А кое тогава е „лагуната“? И „върха на басейна“?

Вижте профила на потребителя

39 Re: За мисиите с турнири on Нед 29 Юли 2018 - 21:52

Стефка


Рибарче
Рибарче
whitekitty написа:А кое тогава е „лагуната“? И „върха на басейна“?
лагуната казваме на онази дупка там до малкото островче долу, а върхът е горе в ляво ъгъла ........ абе не е сложно, но сега си сбирам монетки за кордата и не ми се ръсят монети за турнири, а вече 3 пъти финиширам на 2-ро място, кой знае колко опита ще трябва да направя за да спечеля още 4 пъти, определено си е трудно на всички турнири, поне за мен - няма такъв филм да ми е вързано 1-то място Sad

Вижте профила на потребителя

40 Re: За мисиите с турнири on Пон 30 Юли 2018 - 23:13

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Стефка написа:отиваш долу на лагуната и хващаш една със 3* на риба и после неможе да ловиш на риба, а взимаш месо и чакаш за 4* ако хванеш fangthoot moray продължаваш там, ако хванеш Painted отиваш малко по-нагоре

Тук ми се губи логиката. Fangtooth е само там при островчето, дето ти му викаш „лагуна“, и ако я хванеш, няма смисъл да продължаваш там за Paint-Spotted на месо, при положение, че тя се лови навсякъде отвън и на риба и насекоми и можеш да я дебнеш и като продължиш нагоре към кривината и левия горен ъгъл. Според мен, и според забележката ти най-отдолу, каквото и да хванеш, трябва да се преместиш нагоре – и ако не си хванала Fangtooth, после да се върнеш да се разправяш с нея.

Инак си го представих горе-долу, проверих за кои риби говориш и е смислено – гонят се по-простите риби, пък ако кацне нещо от капризните, добре дошло!
Ще видим кога ще се престраша и аз да го изпробвам като маршрут.

Вижте профила на потребителя

41 Re: За мисиите с турнири on Вто 31 Юли 2018 - 13:11

Стефка


Рибарче
Рибарче
Турнира не ми се вижда чак толкова труден и страшен, това е логиката да се хванат лесните риби и после да гониш трудните а ако ти кацне нещо по-така добре дошло. Явно всички го знаят това нещо, защото и другите играчи се движат по същата схема, първо езерцето по средата, после под лодката, после долу на лагуната и се местят в ляво  ............ аз първия път се щурах като гламава, а втория се обнадеждих, защото тези по средата ги хванах много бързо и тези под лодката също, докато дойде там 2-рия играч ги бях хванала и хукнах надолу към лагуната, обаче там ми засече работата, не ще и не ще да клъвне тази гад с 3* дето кълве само там, даже си хванах 4* първо, а после 3* .......... за съжаление друга риба така и не ми клъвна, накрая намерих онази горе на примамките, точното място нацелих, където ми връщаше въдицата, но не пожела да се закачи, ей така ме въртя 2 минути да ми се прави на недостъпна и времето свърши. Сигурна съм, че ако се бях заинатила щях да го спечеля този, но не бързам по 2 причини, първо искам корда 500 да не ми лазят по нервата избягали риби, 2-ро като ги спечеля тези 5 турнира ще ми даде пак риба от турнир, ще се ходи на мнооого турнири, само монети да има човек за вход и екстри, а монетите се събират бавно и се харчат бързо - колко познато Laughing

п.п. Коте аз просто преведох съобщението, да не ми кажете пак, че не разбирате Сръбски (въпреки че то си е мешаница между Старобългарски, Руски и тук таме нещо непознато - аз си го научих в движение, докато си лафя с рани Сръбски играчи, не че съм научила всичко де - като ми изкочи някоя непозната дума питам какво е), виж за това нещо и аз се зачудих, но така ми го е написал, аз и двата пъти там хванах тази дето се лови навсякъде, може да има логика Shocked
Между другото питах за помощ приятел, който е спечелил този турнир много пъти и съм сигурна, че няма да ме излъже ......... защото има играчи които си лъжат за спорта, веднъж ловихме на състезание за блестящи рибки, заедно с други играчи и този който го спечели състезанието беше при нас, хвана над 100 блестящи, а една мацка го пита дали ползва елексири и той каза, че не е ползвал, просто на късмет си е хванал над 100 блестящи - безсрамник :dislike

Вижте профила на потребителя

42 Re: За мисиите с турнири on Вто 31 Юли 2018 - 15:21

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
А, не е до лъгане или неточно превеждане. И аз погледнах сръбския текст и същото разбрах, макар че си е мътилка от нанизани една след друга думички. Просто, според мене, тия малките ора не могат да се изразяват прилично и като не ползват и поне елементарна пунктуация (точки, например), вър че го разбери кво му е в акъля. Те самите не са много наясно с мислите си и как да обяснят нещо. Ама като цяло, маршрутът си е ясен. И кат хвана таз, дето се лови навсякъде, ще мина нататък и накрая ще се разправям с другата, както си пише в последното изречение. А ако случайно първо хвана по-капризната бързо, тогава ще видим дали ще се застоявам или ще карам пак напред.
Аз пък съм рекла дърво да кача на повече жълтици. Риби над 6 метра засега могат да си живеят незастрашавани. Те и без това не се ритат под път и над път. Откак си зех въдицата, ни едно не ми е избягало; просто не ми се закачват по-големи животни, та даже ме е яд. Най-голямото, дето ми се е вързало е 3 метра.

Вижте профила на потребителя

43 Re: За мисиите с турнири on Вто 31 Юли 2018 - 17:43

Стефка


Рибарче
Рибарче
на мен пък ми се закачат да ги е**, няколко животни ми избягаха, а най-голямото дето го хванах е над 6 метра, начи тия гадове са били към 7 метра или повече affraid

п.п. най-бързо се вдига кордата на макс. със дърво даващо 3 пари, така че аз да си я вдигна да си хващам чудовищата, а дръвцвето после Basketball

Вижте профила на потребителя

44 Re: За мисиите с турнири on Пет 3 Авг 2018 - 5:24

Стефка


Рибарче
Рибарче
http://prntscr.com/ke2vjz - пак на езерския маратон, но голям зор видях, нещо бъркам в цялата схема :dntknw

Вижте профила на потребителя

45 Re: За мисиите с турнири on Пон 6 Авг 2018 - 9:19

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Е, начесах си и аз крастата с малко турнири рано-рано сабаале. Нощем сякаш е по-стълпотворно. Между 5 и 7 има много малко будни.
Не че спечелих купа, ама спечелих втори и трети места, та си покрих разходите – и си хванах и гар, и риба-луна – да пораздвижа мисиите, все пак. Това, което сега ми трябва – рибок над 2 метра – го хванах когато не ми трябваше...
И, както и при дневните – колкото по сложна е задачата, толкоз по-тъпа е наградата! :devil Риби с четири звезди от турнир печелят зелен радар и 20 енергия... :dntknw

Вижте профила на потребителя

46 Re: За мисиите с турнири on Пон 20 Авг 2018 - 8:34

Стефка


Рибарче
Рибарче
http://prntscr.com/kkndgd
ужасно ми бави на турнира с лодката, ужас и безумие - трябва ми нов компютър, ама няма - ако не ми лагваше толкова много можеше и да успея - като гледам първия няма кой знае колко много точки преднина ........... за съжаление вече нямам шише за точки по 4 и толкоз много монети не ми се дават за него, аз в същност отидох за рибата слънце, че хем имам лична мисия, хем и състезание ама не хванах нито слънце, нито луна ......... барнах едно рибе 5* и една баракуда, всичко друго фърфълачета ........ пак добре, че ми върна монетите за таксата с лихва, но  за останалите неща, като шишета и радар няма шанс да ти ги върне, а турнира беше доста пълен, все пак всеки иска да си хване "слънце или луна" както там се казва, ама аз не бях сред късметлиите Sad

Вижте профила на потребителя

47 Re: За мисиите с турнири on Пон 20 Авг 2018 - 22:38

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Ама ти си фанала трето място на турнир с ено чудо маймуни! Три страници резултати! Значи на турнир с три-четири направо ще си го спечелиш.
Не съм сигурна, че това бавене е от компютъра. По-скоро самата програма за тоя турнир е нещо бъгната. То не бави при закачването и изваждането на рибата, а при обявяването на резултата – тоя прозорец сякаш изплува от дълбините на океана, а после бааааавно се затваря. И сигурно на всички им е така – Еми ти го е казала, аз го наблюдавах също – няма как да е от твоя компютър.
На тоя турнир рибата само не е най-подходящата стръв. Ние ловим на риба заради рибата-луна и атлантическия тон, обаче за купа трее да се хване поне една петзвездна риба, а за тях може би е добре да се сменя и с... мамка му, с акулска стръв. Като ги гледам акулите там, хич не са лъжица за моята корда още, та тоя турнир засега го отписвам. Нямам друга работа на него и ще го оставя за по-нататък. Смятам, че е трудно да се спечели само на риба. Има и едно неголямо петзвездно, дето еде тесто и зарзават, обаче това значи милион празни хвърляния в очакване на Годо и не е опция. Месото и насекомите също са с ограничен брой потребители. Подозирам, че акулската стръв и рибата трее да са вариантът за печелене на тоя турнир. Ако ме питаш, тя работата е измислена да не може да се уцелват с един куршум два заека. Или печелиш турнир, или си гониш рибата. До тоя извод стигнах след битката за гар и за две риби от корабния турнир.

Вижте профила на потребителя

48 Re: За мисиите с турнири on Вто 21 Авг 2018 - 18:36

Стефка


Рибарче
Рибарче
по принцип е така, но сега всички цъкаха само на риба заради състезанието и аз си хванах 5* на риба, ама луната не хванах, пък и тази джаджа за точки по 4 много скъпа, аз имах една и я ползвах, но ако трябва да купя ще ми е много солена печалбата - толкова рядко я дава че нямам думи, повече от година въртя коелото и ми е дало само една, 99% дава 250 точки ...... но то си е масово не е само при мен така, гадорийка хахахахаха, иначе акулска стръв дава от дневни ама пак така рядко, веднъж на мнооооого време, трябва да си я купуваме, а тя солена 5 пари за 25 парчета, иначе бяхме много маймуни на клона, 2-рия път обаче като нямах точки по 4, ами само с точки по 2, го издухах, от 20 човека 19-то място и ми даде само тъпи риби с 1 и 2* даже с 3 не се полъга да ми даде, какво да говорим за 4 и 5*
Апропо този който спечели турнира спечели и състезанието за риби луна - не е хващал 5* но пък луната я забоде 4 пъти, а може и някоя друга с 4* да е докопал, много му вървеше на човека да ги вади 200+
Сладка работа хем от турнира хубава печалба, хем от рибите луна още по-хубава, но не ги даде на мен хахахахха

Вижте профила на потребителя

49 Re: За мисиите с турнири on Чет 20 Сеп 2018 - 0:27

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Хванах в официалния форум един съвет за бавенето на турнира с лодката: да се свие екрана при положение Framed. Това е зеленичкото копченце на рамката, дето го слагаме на Full, когато си намаляваме мащаба за Боб и кокали. Трябвало да е рамкирана играта и с малко намален мащаб – тогава нямало такъв лаг.
Ама ще го пробвам следващата петилетка, като тръгна пак по турнири.

Вижте профила на потребителя

50 Re: За мисиите с турнири on Чет 20 Сеп 2018 - 18:04

Стефка


Рибарче
Рибарче
хм, ама то много малко екранчето, може ли пак да си разпъна със стрелките на пълен екран, аз не мисля да чакам чак следващата петилетка Very Happy
Вече събрах за корда 10 метра и мисля малко да му отпусна каиша, стига с това стискане на монети, че ми дотегна Wink

Вижте профила на потребителя

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите