BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

Методи за печелене на пари

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Методи за печелене на пари on Вто 22 Авг 2017 - 18:04

Admin

avatar
Admin
1.  Хърб (Herb) – всеки ден е в различна област. При изпълнение на поставена задача дава монети .
2.  Боб в Рио Тропикал – един път в седмицата дава 10 монети, пръснати по цялата област. Колкото събереш са твои. Дава ти време една минута и 30 секунди. След седем дена пак ти дава тази възможност. За да събереш всички, трябват специални обувки за бягане. Струват 79 монети. Може да се намерят при други играчи, които ги продават до 11 000 банкноти или както се спазариш.
3.  Бен (беловласият старец) в Laketown понякога дава задачи и плаща с монети, но не дава всеки ден, а само понякога. Няма точен график.  
4.  Колелото на късмета дава разни награди. Имаш право всеки ден да го въртиш един път безплатно. Повечето са дребни неща, но понякога дава и ценни неща. Намира се на Щастливия сал (LUCKY RAFT). Това е дървенийката м/у пирамидите, плажа и планината. Лошото е, че за да се отключи, трябва един път да си купиш монети с реални пари. Най-малката сума е 10 монети за €2. За България няма опция за плащане с SMS и, ако нямате кредитна карта Visa, трябва да платите през PayPal.
5.  Регистрация на нов играч през твоя личен линк, който е в профила ти. След като играчът мине 15-то ниво, с всяко следващо качване на ниво той носи по 100 банкноти!  
6.  Василий в Студената планина (Cool Mountain) дава банкноти срещу предмети. Риба не може да му се продава. Всеки ден плаща различно. Има дни, в които дава много пари.
7.  Чрез закупуване с реални пари.
8. Печелене на турнири.
9. Класиране на челните места в дневните акции, които са горе вдясно.
10. Дневни мисии. Някои от дневните мисии дават монети като награда.
11. Дървото на парите в задния двор. Ежедневен приход на монети и банкноти, според това доколко сте развили дървото. Таблицата с нивата може да намерите  Тук 

       
        П.П.  Сид  в Акваяма - веднъж на 10 дни дава 10 броя стръв месо - не са пари но може да се изрази в парични средства .Последната промяна е направена от Admin на Съб 2 Сеп 2017 - 23:58; мнението е било променяно общо 12 пъти

Вижте профила на потребителя http://bgfishao.forumotion.eu

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Бен не дава задачи. Просто ти дава една паричка и ти казва да я употребиш за нещо полезно.

Пенсионираният касапин Сид от Акваяма, понастоящем ловец, дава 10 хапки месо на всеки 10 дена.

Важно е да се знае, че за всичко, освен за Хърб и Бен, таймерът започва да ти брои определения период (24 или 48 часа, 7 дена, 10 дена) от момента, в който си прибереш полагаемото се.
Хърб идва едновременно за всички - в 00:00 UTC (Гриничко време). Тъй като ние, в България, в момента сме на лятно източно-европейско време, зоната ни е UTC+3, тоест, при нас Хърб идва в 3:00 сутринта. Когато преминем на нормалното астрономическо време, тогава зоната ни ще е UTC+2 и Хърб ще идва в 2:00 сутринта.
Ако пътувате в чужбина, сметнете си къде се намирате и в колко часа ще ви се появява Хърб там.
Денонощието, в което Бен дава жълтица, съвпада с денонощието на Хърб - раздаването на паричка започва с преместването на Хърб и завършва със следващото му преместване.

И още за времето: ценовата листа на пазара се сменя в 00:00 местно време, тоест, където и да сте цените винаги ще ви се променят в полунощ. Тогава се пръкват и новите дневни задачи.Последната промяна е направена от whitekitty на Чет 24 Авг 2017 - 16:20; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя

Стефка


Рибарче
Рибарче
малка хитринка, за 10-те монети които дава Боб веднъж седмично, съвсем не са нужни бързите обувки, аз спокойно си събирам и 10-те монети с обикновени обувки, но когато използвам бутоните за да движа човечето то не отива точно на монетата да я вземе ами се губи време да я обикаляш - използвам мишката, кликам върху монетата и човечето отива и я взима, после кликам на следващата и само ако друга монета не се вижда на екрана ползвам стрелите, така си ги събирам 10 монети и даже ми остават секунди от дадената минута и половина без бързи обувки.

Вижте профила на потребителя

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
И аз мисля, че бързоходките не са чак пък задължителни. Преди да ми ги подарят, си събирах всички монети. Сега, с бързоходки, се бутам насам-натам във всичко, в което може да се бутне човек... Embarassed Опитах се да изкарам специализиран шофьорски курс за тях, гонейки си опашката по плажа и събирайки мидички, ама явно съм си тромава и непохватна. Embarassed Затова и шофьорска книжка нямам. Rolling Eyes
Аз събирам мидички, като ги цъкам с мишката, но с монетите не ми се получава - стигам до тях, но не се прибират в касичката, трябва да ги прегазя, все пак. Има ли някаква тайна? Да цъкнеш под тях, над тях, в центъра? При всички случаи, цъкането е по-удобно поне за придвижването до тях.
Парите от дървото също не мога да си прибера с цъкане, ми се въртя като обран евреин по десет минути. Тях също ли с цъкане ги прибираш?
Kotka

Вижте профила на потребителя

5 Хитринки on Чет 24 Авг 2017 - 20:49

Admin

avatar
Admin
Дискусиите са за секция Форум . Отварям специална секция "Хитринки" .

Вижте профила на потребителя http://bgfishao.forumotion.eu

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите