BG FISHAO fans

FISHAO за БГ фенове на играта, забавление, помощ, напътствия и други, )


You are not connected. Please login or register

Изгубената долина (I)

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Изгубената долина (I) on Пет 25 Авг 2017 - 16:04

whitekitty

avatar
Рибарче
Рибарче
Здравейте, мили другарчета!

Днес се промуших в Изгубената долина - първа част (Lost Valley I) и сега ще ви разкажа как се ходи там. Cool

Първо, като навършите ниво 125, в Маршвил (Marshville) се появява едно ново човече, на име Стийв (Steve). То ви обяснява, че досега е било на почивка и затова го е нямало наоколо. Дава ви един пакет и ви моли да го занесете на Мейв (Mave). Вие се съгласявате и пакетът се прибира в инвентара ви, не се отваря и ехидно ви пита какво мислите, че може да има в него. Естествено, така и не разбирате.
Второ, отивате да предадете пакета на Мейв. Това е човекът на пристанището (Seagull Harbour), който все ви се оплаква, че синът му е заминал по море и не се е върнал. Този път не ви се оплаква, а се радва, че му носите пакет от приятеля му Стийв. Пакетът изчезва от инвентара ви.
Трето, трябва да хванете една четири- или пет- звездна риба, независимо къде и каква. Най-лесно, разбира се, е в соления басейн на клуба. Отивате в клуба (или където другаде си харесвате) и хващате рибата.
Четвърто, отивате в Акваяма да търсите дупка в стената и пипнешком да се провирате в тунел в стената.От задната страна на стената, под стрелката, под петия зъб на бойниците - това е мястото. Там ще усетите, че хлътвате в дупката. После трябва да се придвижите със стрелките по тунела, който върви в стената. Държите посоката вляво и, като гледате стената отгоре, се мъчите да следвате извивките й слепешком. Бутате се и се спъвате, но си държите посоката вляво - докато излезете в Изгубената долина.

Няма да ви кажа как изглежда и какво има там. Рибите можете да си проверите във фишдекса на чешкия сайт Fishao.cz - пускате филтър да ви изолира само Lost Valley I и се ориентирате какво имате да ловите, колко е голямо и какво яде.

Излизането от Изгубената долина май става само през картата, както и при Малкото Рио. Не открих пешеходен път назад през стената и обратно в Акваяма.

Важно! Билетчето ви за Изгубената долина е четири- или пет-звездна риба. Можете да останете там колкото пожелаете, можете и да излезете за не повече от 15-минутен антракт. Но не се ли върнете до 15 минути, ще ви трябва ново билетче, тоест, ще трябва отново да хванете четири- или пет-звездна риба. Всеки път, когато искате да посетите Изгубената долина, трябва да имате съответната риба и след хващането ѝ, имате 15 минути да влезете в зоната. След 15 минути срокът ѝ на годност изтича.

Сега - напред към ниво 125 и успех! Kotka

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите